GOLTS

Geçen yıl dağıttığı oranda temettü oranı dağıtmaktadır. Oran aynı olduğu için o dönemki yaptığı işlem hareketine baktığımız zaman aşağı yukarı aynı fiyat seviyesine ulaşmıştır.
Aylık göstergemiz AL sinyalini korumaktadır, ancak fiyat seviyesinin 63,60 a doğru geri çekilmesini bekleyebiliriz. Bu fiyat seviyesinin altında kapanışlar sinyalin yönünü değiştirebilir.
Haftalık göstergemizde 68,70 seviyesinde ve AL sinyalini korumaktadır, ancak bu AL sinyali 53 seviyesinden itibaren var, ve haftalık olarak bu fiyat seviyesinin altında kapanışlar sinyalin yönünü değiştirecektir.
Günlük sinyal göstergemiz, 76,80 den SAT sinyali vermiş ve hala devam etmektedir. 68,70 in üstünde 2-3 gün kapanış yönü değiştirmiş olacaktır ve o zaman zaten haftalık ve aylıkta AL sinyalleri devam edecektir, düzeltme hareketini tamamlamış olacaktır.

Önemi fiyat seviyeleri direnç 68,70 destek 63,60 bu fiyat seviyelerinin hangi yöne kırıldığı önem taşımaktadır. 63,60 ın aşağı kırılması 60 ı test etmesini bekleyebiliriz eğer 60 ta tutunursa tekrardan 69 a doğru hareket edebilir.
Yatırımcıların fiyat seviyelerine dikkat etmeleri önem taşıyor. Temettü beklentisi zaten fiyatlandı, 1-2 günlük prime kanmayın, belirtilen fiyat seviyelerinin üstünde 2-3 günlük  kapanışlar veya sizlerin kanatii bu seviyelerin üstünde veya altında kapanacağı yöndeyse pozisyonunuzu belirleyebilirsiniz.

Etiketler